Istoria Companiei „Kreyon”

Prietenia noastra incepe cu o idee creionata!

„Kreyon” este format dintr-un grup de tineri creativi, uniţi de un scop comun – cel de a oferi soluţii optime pentru dezvoltarea conceptuală şi promovarea produselor tale. Având o abordare individuală şi pliată pe necesităţile fiecărui client, „Kreyon” îşi propune, întâi de toate, să se diferenţieze prin creativitate şi produs inedit, oferind dinamicitate, succes şi culoare afacerii sau proiectului tău.

NE PASĂ

Ne pasă de comunitatea noastră și de colaborările pe care le avem. Pentru Kreyon este foarte importantă ambianța prietenoasă și plăcerea de a avea parteneriate de lungă durată. Alături de noi, ne dorim să puteți simți, vedea și descifra emoții care pot marca.

NOI LIVRĂM

Noi livrăm amintiri la kilogram și marcăm cele mai importante evenimente alături de tine. Prioritare sunt stările entuziastice pe care le trezim și fără de care, noi nu ne-am fi constituit într-o echipă, care este gata mereu să producă și să fie alături de tine și compania ta.

NOI SUNTEM CREATIVI

Creativitatea e un proces ambiguu, odată cu care crește și entuziasmul nostru. Excelăm în profesie și optăm pentru a fi mereu cei mai buni. În echipa Kreyon sunt cei mai creativi tineri, care îți garantează un produs finit pe măsură.

Kreyon – Your Media Friend