Importanța propriului stil în video, încă un training susținut de colegul nostru

By noiembrie 12, 2017Uncategorized

Zilele trecute am scris despre importanța trainingurilor pentru membrii echipei noastre, care se perfecționează în fotografiile artistice/creative cât și în genurile video. Astfel, videograful nostru Anatol, a participat și el la un workshop susținut de Noir Films despre cum să dezvolți și să îți expui propriul stil în creațiile tale.

În cadrul trainingului, colegul nostru a avut posibilitatea să afle care este secretul unei imagini interesante, cum să filmezi cadre care îți provoacă șoc, procesul de lucru/mișcare/mobilizare a camerei video și tehnici de dezvoltare a filmării. Noir Film filmează video de atmosferă, clipuri, spoturi la un nivel profesionist. Cursul a avut loc într-un studiou din capitală și s-a centrat pe viziunea de percepere a unui video și procesul de filmare, care diferă foarte mult de ceea ce se face la noi.

„Băieții din Sankt-Petersburg nu filmează nunți de aceea și am participat la acest training. Pentru mine a fost ceva nou și interesant, teoria a durat 2 zile, iar o zi am făcut practică în studiou. Am aflat multe lucruri noi despre color correction, montaj și regie. Acum încerc să aplic conoștințele noi în procesul de lucru”, ne-a povestit entuziasmat colegul nostru Anatol Markoch.

Iată de ce pentru noi este importantă dezvoltarea  echipei, dezvoltarea cunoștințelor, aptitudinilor, a practicilor/tehnicilor de fotografiere și filmare, care ajută semnificativ la procesul de creație și colaborare cu prietenii noștri. Rezultatul obținut îl puteți vedea mai jos.

Leave a Reply