Kreyon a fost la concertul The Prodigy, dar tu?

By noiembrie 13, 2017Uncategorized

Pe 3 iunie compania Orange a celebrat 10 ani de activitate și a invitat cea mai de succes formație de muzică electronică The Prodigy. De la concertul The Prodigy, nu puteam lipsi noi, cei de la Kreyon care am filmat și am fotografiat cele mai faine momente și cei mai energici oameni.

La eveniment puteai observa oameni foarte diferiți, ceea ce demonstrează că acest show unic a fost pe placul tuturor, indiferent de vârsta și muzica preferată.  Puteai vedea în timpul concertului tatăl și fiul care erau pe aceeași undă, purtau aceleași tricouri și înțelegeai că muzica electronică și The Prodigy poate fi pe placul fiecăruia. Oamenii simțeau muzica și absorbeau emoțiile care veneau din scenă, fapt care se observa după fețele și mișcările oamenilor.

Fotografii și videografii noștri au reușit să imortalizeze momente unice în pofida faptului că show-ul de lumini și sunetul complica procesul de lucru. Dar tot acest efort a fost de fapt o plăcere și o experiență de neuitat pentru toată echipa, care a venit cu impresii grozave, adrenalină și mult entuziasm, zicând că anume de astfel de evenimente are nevoie publicul din Chișinău.

Aducem mulțumiri companiei Orange și Publicis Moldova pentru invitație și pentru acest show minunat!

Leave a Reply