Black and white photo of a team of amazing photographers. Kreyon.
PROTV Chișinău 2.0
09 September 2019

Am fost și noi, echipa KREYON, la petrecere, de la așa eveniment nu am putut lipsi, totuși 20 de ani nu faci în fiecare zi, îți dai seama.

PROTV Chișinău a împlinit 20 de ani. Mulți dintre noi au crescut odată cu acest post TV.

Eu cu 20 de ani în urmă eram în sat, aduceam iarbă la iepuri și creșteam bobocii, Dima, la Balți, desena cu cretă albă (alte culori nu avea) prin curtea casei, iar Dragoș nici cu bicicleta nu putea merge… Dar azi, uite, suntem și noi aici! Mama, îți dai seama ?!

La această sărbătoare ne-am văzut cu atâta lume pe care lumea o vede doar la televizor și vreau să îți spun că toți sunt foarte frumoși și buni, iar Lorena Bogza în realitate nu e atât de severă cum o știm noi de la ”În Profunzime”.

Să știi că la acest eveniment ne-am simțit în centrul atenției, toți cei de la PROTV au vrut să facă măcar o poză cu noi. Unde nu mă întorceam mereu auzeam ”hai să facem o poză”, ”da hai și aici ”, ”stai să mai vină și prietena mea, să facem o poză impreună”… Ufff, eu personal nici să fumez nu am avut timp, dar las’ , că e mai bine pentru mine.

S-au golit multe pahare, iar noi în acest timp am umplut carduri de memorie cu mulți GB de amintiri frumoase.

Îți dai seama, totuși 20 de ani nu faci în fiecare zi, de la asa eveniment nu am putut lipsi, la petrecere am fost si noi – Echipa KREYON.

Stiu una, a fost o seara perfectă.

P.S. ne vedem la anul.